欢迎访问

湖南成考网

!本网站为民间交流网站,主要为广大考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以湖南省教育考试院jyt.hunan.gov.cn/为准。
微信公众号
当前位置:湖南成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案(5)

2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案(5)

发布时间:2020-12-24 整编:湖南成人高考网 阅读量:

标签:

【提升学历,到湖南成人高考网】

2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案(5)分割线
【导读】英语是我们参加成人高考的一门必考的科目,但是之前英语基础不好的小伙伴都因为担心英语这门科目成为自己通过成考的绊脚石。所以好的技巧是很有必要的,下面湖南成考网给大家整理的2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案,供大家练习。
 
2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案
 
从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。
 
( )6.—The sea is very rough today.
 
—Yes, I‘ve never seen _______ before.
 
A. such rough sea B. such a rough sea
 
C. so rough sea D. that rough sea
 
( )7.—She‘s broken her arm again.
 
—Again? I ______ she _______ ever broken it before.
 
A. don‘t know; has B. didn’t know; had
 
C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would
 
( )8.—Has the wallet been returned yet?
 
—No, but we expect ______ any day now.
 
A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned
 
( )9.—I‘ve been told to pay the rent.
 
—But it‘s already been paid. It ______ by someone else.
 
A. must be B. may be
 
C. must be paid D. must have been paid
 
( )10. Montreal is larger than _______ in Canada.
 
A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city
 
( )11. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.
 
A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales
 
( )12. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.
 
A. a topic should be selected B. a topic to be selected
 
C. your topic should be selected D. select a topic
 
( )13.—I usually travel by train.
 
—Why not ________ by plane for a change?
 
A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going
 
( )14. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.
 
A. closing; trembling B. closed; trembled
 
C. closing; trembled D. closed; trembling
 
( )15. He _______ here for 20 years by the end of next month.
 
A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work
 
( )16. I‘ll do _______ the doctor advised.
 
A. as B. like C. that D. all what
 
( )17.—Did we have to wait for Tom?
 
—Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.
 
A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be
 
( )18. Why do you insist on ________?
 
A. this to be done B. this done
 
C. this being done D. this is done
 
( )19. We looked everywhere for the ________.
 
A. missing watch B. missed watch
 
C. watch being missed D. watch that lost
 
( )20. ______, the runners crossed the finish line.
 
A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired
 
( )21. _______ by the air, the kite went up into the sky.
 
A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed
 
( )22.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?
 
— _______.
 
A. So are the fish B. So the fish are
 
C. Neither the fish D. Neither are the fish
 
( )23. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.
 
A. that B. which C. it D. so
 
( )24. Was it last Friday ________ you met him?
 
A. that B. on which C. which D. when
 
( )25. _______ might fail in the exam worried him.
 
A. He B. That he C. What D. It
 
( )26.—I‘v got this really painful ear.
 
—How long _______ you?
 
A. does it bother B. was it bothering
 
C. would it bother D. has it been bothering
 
( )27.—I started to study, but then a friend called.
 
—That‘s no excuse ________.
 
A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying
 
( )28.—Why was he so hot when he got home?
 
—He ________.
 
A. was running B. is running C. has been running D. had been running
 
( )29.—There‘s been an earthquake.
 
—I know. At least a hundred people ________.
 
A. were to be killed B. are said to have been killed
 
C. said to have been killed D. are said to kill
 
( )30. You may invite _______ wants to go.
 
A. whomever B. whoever C. which one D. people
 
参考答案
 
6.B 7.B 8.C 9.D 10.D
 
11.D 12.D 13.D 14.D 15.C
 
16.A 17.A 18.C 19.A 20.B
 
21.B 22.A 23.B 24.A 25.B
 
26.D 27.A 28.D 29.B 30.B

成考倒计时

立刻定制专属提升方案

OR 点我咨询 点我关注 点我加群

湖南成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。

上一篇:2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案(4)

下一篇:2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案汇总

Copyright 2009-2021 湖南成考网 www.911tuan.com All rights reserved
声明:本站为湖南成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

湖南成考网微信公众号 湖南成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

成考题库

成考问答

考生交流

微信订阅

在线报名