湖南成人高考网(www.911tuan.com):湖南省成教高升专、专升本报名、考前辅导、成绩查询、录取信息公布!
微信公众号   |   
联系我们
当前位置:湖南成人高考网 > 串讲笔记 > 高起专辅导 > 英语 > 2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案(2)

2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案(2)

发布时间:2020-12-24 整编:湖南成人高考网 阅读量:

标签:

【提升学历,到湖南成人高考网】

2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案(2)分割线
【导读】英语是我们参加成人高考的一门必考的科目,但是之前英语基础不好的小伙伴都因为担心英语这门科目成为自己通过成考的绊脚石。所以好的技巧是很有必要的,下面湖南成考网给大家整理的2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案,供大家练习。
 
2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案
 
一、语音知识(共5小题;每题1.5分,共7.5分。)
 
在下列每组单词中,有一个单词的划线部分与其他单词的划线部分的读音不同。找出这个词,并把它前面的大写字母填入左边括号里。
 
( )1.A.straight B.prefer C.enough D.fall
 
( )2.A.low B.though C.knowledge D.sold
 
( )3.A.calm B.hall C.talk D.ball
 
( )4.A.already B.each C.league D.weak
 
( )5.A.produce B.true C.computer D.news
 
二、词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)
 
从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。
 
( )6.Are you sure you don‘t have _______ advice to give me?I really need _______.
 
A.any;any
 
B.some;any
 
C.any;some
 
D.any;some
 
( )7.When we saw his face, we knew _______ was bad.
 
A.the news
 
B.some news
 
C.a news
 
D.news
 
( )8.The number of students in our school ________.
 
A.increased
 
B.is increased
 
C.has increased
 
D.are increased
 
( )9.________ your step,or you might fall into the water.
 
A.See
 
B.Watch
 
C.Miss
 
D.Look at
 
( )10.The meeting _______.
 
A.is to put off
 
B.is going to put off
 
C.is to be put off
 
D.will put off
 
( )11.Since the road is wet this morning,last night _______.
 
A.it must be raining
 
B.it must rain
 
C.it must have rained
 
D.it must have been rained
 
( )12.Nothing could stop _______.
 
A.him come
 
B.that the came
 
C.him from coming
 
D.him to come
 
( )13.The noise of desks _______ could be heard out in the street.
 
A.opened and closed
 
B.to be opened and closed
 
C.being opened and closed
 
D.having been opened and closed
 
( )14.The medicine will ______ you good.
 
A.do
 
B.save
 
C.give
 
D.help
 
( )15.A few years later,I found my hometown completely _______.
 
A.changed
 
B.changing
 
C.to be changed
 
D.to change
 
( )16.This novel is worthy of_______.
 
A.reading
 
B.read
 
C.having read
 
D.being read
 
( )17.It is very kind ______ see me.
 
A.from you to
 
B.as
 
C.as if
 
D.like that
 
( )18.It looks _______ it‘s going to rain.
 
A.that
 
B.as
 
C.as if
 
D.like that
 
( )19.The stone was so heavy that it was difficult for the old man to ______ it.
 
A.lift
 
B.reach
 
C.rise
 
D.touch
 
( )20.They lives ______ the other side of the road.
 
A.in
 
B.on
 
C.for
 
D.by
 
( )21.She can speak Japanese better than ________else.
 
A.the one
 
B.no one
 
C.anyone
 
D.another
 
( )22.This lesson is _______ than the last one.
 
A.more easier
 
B.more easy
 
C.very easier
 
D.much easier
 
( )23.Today‘s weather isn’t as cold as it was yesterday, ________?
 
A.wasn‘t
 
B.is it
 
C.was it
 
D.isn‘t it
 
( )24.This book is for students ______ native language is not English.
 
A.of whom
 
B.that
 
C.which
 
D.whose
 
( )25.You may not go out _______ your work is done.
 
A.before
 
B.until
 
C.where
 
D.as
 
( )26.Look what Father_______ me when he came from work.
 
A.brought
 
B.took
 
C.carried
 
D.fetched
 
( )27.Nobody knew _______ there.
 
A.how long time I had been
 
B.how long had I been
 
C.how long time had I been
 
D.how long I had been
 
( )28.The harder he studies,_______.
 
A.he‘ll make great progress
 
B.the greater progress he‘ll make
 
C.he‘ll make greater progress
 
D.the greater he‘ll make progress
 
( )29.________,I would have gone to see him.
 
A.Have I had time
 
B.Had I time
 
C.Had I had time
 
D.would I have had
 
( )30. He didn‘t go to France,the doctor suggested that he _______there.
 
A.won‘t go
 
B.not go
 
C.not to go
 
D.didn‘t go
 
一、语音知识
 
1.A 2.C 3.A 4.A 5.B
 
二、词汇与语法知识
 
6.D 7.A 8.C 9.B 10.C 11.C 12.C
 
13.C 14.A 15.A 16.D 17.C 18.C 19.A
 
20.B 21.C 22.D 23.B 24.D 25.B 26.A
 
27.D 28.B 29.C 30.B

成考倒计时

立刻定制专属提升方案

OR 点我咨询 点我关注 点我加群

湖南成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。

上一篇:2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案(1)

下一篇:2021年湖南成考高起点英语精选试题及答案(3)

Copyright 2009-2021 湖南成考网 www.911tuan.com All rights reserved
声明:本站为湖南成考交流信息网站,敬请考生以权威部门公布的正式信息为准

考生在线咨询

湖南成考网微信公众号 湖南成考网微信公众号
返回顶部∧

在线咨询

成考题库

成考问答

考生交流

微信订阅

在线报名